FLAVOR'S DEN HAAG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 326 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Flavor's Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

7 jan 2023 om 20:40 At 17:35 we were promised a delivery time of max 45 minutes. Turned out to be twice as long. Food was inedible as a result. Complete waste of an evening, unfortunately.
10 dec 2022 om 19:35 Eten was heerlijk.
22 sep 2022 om 16:41 Was heerlijk
22 sep 2022 om 14:31 Heerlijke broodjes, kroket goed van smaak. De krokante kip was ook lekker alleen had wat mij betreft iets meer gekund. Lekker dat er zoetzure atjar bijzat. Zeker voor herhaling vatbaar.
18 sep 2022 om 21:29 Wij bestellen vaker bij flavors en dat is altijd erg goed!! Helaas was er deze keer plastic in de kip, erg teleurstellend:(
4 sep 2022 om 20:55 Lekkere spareribs maar ze zijn mijn cola vergeten mee te leveren
23 aug 2022 om 14:33 Phenomenal ribs as always!
20 jul 2022 om 13:01 They only started cooking when we got there and told us that we should just have phoned them rather than order on thuisbezorgd.nl. Burgers were still raw inside. All in all a disappointing experience.
19 jul 2022 om 14:47 Heerlijke vers gebakken broodjes. Spareribs vlees was ook erg lekker. Het is iets later bezorgd dan dat ik had aangegeven maar voor ons geen enkel probleem. Zeker een aanrader.
24 jun 2022 om 23:28 Heerlijke spareribs!!
14 jun 2022 om 21:50 Burger was raw and cold inside
8 jun 2022 om 21:30 Vlees zag er niet smakelijk uit en was ook niet lekker. Tegenvaller.